vrijdag 25 september 2015

Nieuwbouw bij VDL


Van de site van VDL

Graag willen wij onze leden op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de nieuwbouw van onze kleedkamers, die voor 2016 op het programma staat.

Wie de jaarvergadering heeft bezocht in het afgelopen seizoen, weet dat daar de plannen en tekeningen al zijn voorgelegd. Voor de vele nieuwe leden die we op dit moment krijgen, willen wij graag een update verzorgen.
Deze maand heeft een sondering plaats gehad, met als doel te kunnen bepalen of wij op een betonnen plaat onze kleedkamer kunnen gaan bouwen of dat er heiwerkzaamheden nodig zijn voordat de vloer wordt gelegd.

Verder is er een ruim onderzoek gaande naar onder andere het mogelijke gebruik van zonnecollectoren op de daken van onze nieuwbouw, waarmee we een belangrijk deel van de warmwatervoorziening en verwarming kunnen realiseren.
VDL wil bij de nieuwbouw vooral zo duurzaam mogelijk bouwen.
Wanneer kan er worden gestart?
Het ligt in de lijn der verwachting dat wij als vereniging nog voor het einde van dit seizoen zullen aanvangen met de bouw.
Hoe financiert de club dit?
VDL betaalt een deel van de nieuwbouw zelf en maakt gebruik van een subsidie.
Hoe gaat het eruit zien?
De leden is al eerder verteld dat we beginnen met fase 1. Achter de hoofdtribune gaat alles plat en worden 13 nieuwe kleedkamers en 2 scheidsrechterskleedkamers gebouwd.
FASE 2
In de toekomst hopen we in fase 2 de kantine, keuken, bar, bestuurskamer en commissiekamer nog een keer te vernieuwen. Ook daar zijn al plannen voor gemaakt, maar het spreekt voor zich dat we bij onze vereniging alleen dingen doen die we op dit moment kunnen betalen. Dat is ook de reden dat we eerst de kleedkamers willen realiseren.
We zijn in overleg met de gemeente om de entree bij de brug te vernieuwen. Vanaf de entree (de brug) komt de doorgaande weg naar het hoofdveld, waarbij een grote entree op het voorplein zal worden gecreƫerd. rechts zijn dan de nieuwe kleedkamers, links de kantine.
In de bijgaande beelden tonen we U de plannen en hoe het eruit zal gaan zien. Let op, in detail kunnen de plannen nog worden aangepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten