donderdag 1 augustus 2013

Donderdag 1 augustus

Westlands nieuws


GDA zo. is ingedeeld in de bekerpoule van Westlandia.za. en Lyra.
De ploeg uit Loosduinen heeft al de eerste wedstrijd van het seizoen in de benen. Op het toernooi van Laakkwartier won de ploeg van trainer John Baven met 4-1 van Vredenburch.
De Naaldwijkse opponent daarentegen start pas komende maandag met de 1e training. Voor nieuwe trainer Henk Boon ligt er een mooie uitdaging om van zijn selectie bestaande uit spelers van de selectie van vorig seizoen, spelers die overgekomen zijn uit de zondagselectie en de A-jeugd een team te smeden, dat mee kan gaan strijden om de bovenste plaatsen. Naast al die Westlandianen zijn ook Dennis Boon (BVCB) en Frank v.d. Deijl (FC 's-Gravenzande) lid geworden van zijn selectie.

Bondscoach Louis van Gaal heeft zijn voorlopige selectie bekend gemaakt. Bij die groep van Oranje voor de oefen interland tegen Portugal (14 augustus) zit ook Tonny Trindade de Vilhena (ex-VDL)

Overig nieuws


Vitesse mag vanavond gaan proberen om in Europa het imago van Nederland op te krikken. De ploeg van Peter Bosz speelt in Roemeniƫ de heenwedstrijd tegen FC Petrolul.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten