dinsdag 28 februari 2012

Westlands voetblnieuws van dinsdag 28 februari 2012



Voetbalnieuws uit de regio

  • Het zijn zware dagen voor trainer Corné van Doorn. Afgelopen zondag verloor hij met HBS met 4-0 bij UNA. Maandag werd hij door het bestuur van de "Kraaien" op non-actief gezet. "De chemie me de groep was er niet meer". Daar kwam ook nog bij dat hij ook te horen kreeg dat hij is afgevallen als kandidaat-trainer voor Sportclub Monster,.
  • Vanavond ontvangt FC 's-Gravenzande in eigen huis  Quick Boys voor de beker
  • Westlandia kan vanavond proberen extra vertrouwen te tanken. Na de puntendeling van het 1e team bij AFC'34 (3-3) en de nederlaag van het 2e team tegen Quick (1-3), oefent de selectie van Marten Glotzbach tegen de beloftes van Sparta R. Alles zal gericht zijn op een goede voorbereiding op de wedstrijd van komende zondag tegen directe concurrent DHC. De wedstrijd tegen Sparta wordt gespeeld op sportpark De Hoge Bomen en begint om 20:00 uur 
  • Oud-speler van o.a. FC 's-Gravenzande en De Sport,  Roy Kappenburg,  is komend seizoen trainer van de E-top van ADO Den Haag. 

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
Van de site van Haaglanden Voetal (over gestaakte wedstrijd GSC ESDO VCS)
Na een achterbal legde de doelman van de bezoekers de bal klaar op de rand van het doelgebied en was er inmiddels een blessurebehandeling aan de gang. Een speler van GSC ESDO schoot de bal vervolgens richting hoekvlag om tijd te winnen. Na een afkeurende opmerking uit het publiek liep het volledig uit de hand en sloegen de stoppen door bij de spelers van GSC ESDO. 
Het dieptepunt werd bereikt toen een speler van GSC ESDO over de omheining sprong en een vrouw vol in haar kruis schopte, waarna een massale vechtpartij ontstond. Scheidsrechter Den Boer uit Achthuizen besloot het duel te staken. Toen aan het eind van het duel de rekening werd opgemaakt, bleek GSC ESDO vijfmaal geel gekregen te hebben en tweemaal rood (één in de eerste helft en de speler die over het hek sprong en vervolgens een gewelddadige handeling pleegde). VCS ontving eenmaal geel.
Op verzoek van het bestuur van VCS is de politie nog langs gekomen vanwege de dreigende sfeer. In hoeverre VCS en GSC ESDO komende zondag in actie komen is op dit moment ongewis. Het is aan de KNVB die ongetwijfeld deze week hierover nader een standpunt zal innemen.

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten